Endnu en ny dag efter en nat hvor jeg stod tidligt op – igen …
Var oppe inden 5 – nok nærmere lidt over 4 – hvem sagde morgen hund ? Morgenmad kl. 5:30
Morgenhygge og sovetid indtil ca. 8:30 og herefter lidt tid til leg og hygge. Men så blev det alvorligt – ud og gå i sele og snor. Se på biler, cykler, mennesker og skolebørn … nåe ja og så endnu en skraldebil. Og så mødte jeg lige en dame med en lille hund, men den gad nu kun at hilse selvom jeg gerne ville lege …
Formiddagsmad 9:45, en tur i haven og nu er det tid til en formiddagslur.

Har i øvrigt fundet de gode “liggepladser” der hvor jeg bor, men jeg tror altså at de har været brugt af en anden før mig … men de er altså gode.

Øv bøv – jeg sov kun en times tid inden jeg skulle ud igen … Og har så igen været ude og gå tur. Denne gang mødte jeg et par fjollehoveder (Cain terrier) som godt kender en OES men jeg har nu ikke set dem før – men de var nu zøde …
Helt ærlig nu er det bare for meget … jeg troede at jeg skulle sove ved 13-tiden og havde lige lagt mig.
Men niks det skulle jeg så ikke – seletøj og snor og endnu værre ind i en bil og så kørte den også – øj manner hvor er der meget at se på – mødte en mand som har en OES og så hmm – ind i en dyreforretning – legetøj, snore, senge og alt muligt andet – og hva’ er nu det – hundemad og guffer – se lige mig – jeg kan spise alt sammen smiley
Og så faldt jeg i søvn på vejen hjem (de kørte altså også meget langsomt) – lidt at spise og drikke og så faldt jeg vist i søvn …

Var der nogen som sagde nuttet ? ? ?

Og kl. 20:45 er jeg frisk igen efter en lidt stille aften – har fået aftensmad og været ude og gå aftentur – i mørke. Og igen har jeg mødt en lille vovse som også kendte en OES men bare ikke så lille som mig. Lige nu slapper jeg lidt af efter lidt tafat i haven og så skal jeg ud igen ved midnat og så i seng og sove sammen med dem som også bor her…