Godmorgen … var vågen ved 4:30 tiden og kom ud og tisse lidt efter og morgenmad kl. 5:15 og så lige ude og gå en lille tur for første gang i dag. Derefter så lidt morgenhygge og har så været ude og gå tur igen kl. 7:20 så nu har jeg lige lagt mig kl. 8:00 for at få en lille lur …

Ved 10-tiden er det blevet tid til lidt formiddagsmad og dagens aktivitet – en tur på banerne som er ved siden af der hvor jeg bor (Sundby indrætsanlæg – fodboldbaner). Med lidt held er der andre vovser som gerne vil lege – og vi var heldige og mødte 2 andre voser som gerne ville hilse og lege lidt. Men øj – der er godt nok meget græsplæne med træer rundt om og rigtig mange vovser som jeg endnu ikke har mødt – desværre bliver man lidt snavset af det der græs og andre vovsers savl men det kan vist vaskes af igen – senere … hjemme igen gik jeg omkuld i køkkenet.

Eftermiddagen har budt på mere gåtur men nye steder, hvor der også er vovser bagved hæk og hegn – lidt spændende når hækken siger vov… Og så mødte vi et par drenge på skateboard – øj hvor det larmer med sådan et rullebrædt.
I dag har eftermiddagspersonalet sjusket med serveringen for en del af min mad lå altså på gulvet så jeg selv måtte finde det og samle det op.

Her til aften har det igen været hyggetid, aftensmad og så blev jeg igen tvunget ud og gå – de der mennesker går godt nok meget syns’ jeg. Til gengæld hævnede jeg mig lidt senere … sagde som om jeg skulle ud og tisse men det skulle jeg bare ikke og spørg lige om de kunne fange mig – nix de ku’ ej, men nu er jeg inde og slapper lidt af inden det blir’ sengetid.