Godmorgen igen …
igen en “stille” nat – ud og tisse ved 3-tiden og op til sædvanlig tid – alt for tidligt sir’ dem som bor her – det syns jeg nu ikke og jeg er rigtig god til at vække dem om natten …
Ude, morgenmad, hygge og leg, så ude og gå igen, lidt leg i haven og så en lille morgenlur …

Endnu en tur på banerne, men ingen legekammerater i dag. Vi kom nok for sent ud af døren og vejret er underligt og bladene hænger fast i min pels – nå men jeg er da bar’ ligeglad …
I dag var jeg så henne og se på et par fodboldmål og blev spærret inde i et af dem, men kravlede under nettet – øv bøv. Så kiggede vi lige forbi kirken på vejen hjem og hilste på nogle mennesker ved kirken – de syntes jeg så sød ud selvom jeg vist var beskidt og våd – et rigtigt hundevejr.
Regn betyder at man ikke bare må gå ind når man kommer hjem – man skal tørre fødder og pels – er det lige besværligt – det syn’s jeg – ZZzzzZzz faldt vist igen i søvn i køkkenet – midt på gulvet.

Nu er det aften og jeg er faldet til ro igen. Det sidst af dagen blev brugt på gåtur og og leg i haven og inden for …
Nu hvor det er blevet weekend er jeg ikke helt sikker på at jeg kan nå at få taget lige så mange billeder og skrive en masse – men vi får se hvordan det går.