Godmorgen igen …
I dag er der lidt kuk i tidsplanen og det er weekend. Vågnede ved 4:30-tiden og var ude og tisse – stod op ved 5-tiden og har spist, været ude og gå og slappet lidt af. Og så været ude og gå igen – mere legetid da alle i huset nu er oppe og så er det sovetid smiley

Lige nu er jeg “gået død” igen men jeg også haft legestue ved middagstid og derefter været ude og gå en kort tur, derefter sovet lidt mere , fået frokost og så igen været på tur – denne gang kom vi til svømmehallen fordi jeg løb efter en barnevogn og en klapvogn – de skulle altså lige undersøges – der kom sjove lyde fra den ene dims så jeg sprang op for at undersøge det – måtte gerne for de havde selv hund.

Leg, mad og en lille aftentur, mere hygge, hvis man ellers kan kalde tagfat i haven for hygge – forsøgte også med lidt tagfat inden for – det er altså ikke lige så sjovt.
Nu ligger jeg lige og småsover lidt … og skal snart i seng for det har været en lang dag …