Godmorgen igen …

Her til morgen ser det ud til mine mennesker har fået ram på mig med deres rutiner – hhmmrrff – vi får se om det holder …
Jeg gik i seng ved midnat efter en lille tur i haven og har sovet til lidt over 5 – været ude og gå en lille tur, fået morgenmad og så ude – lige nu sover jeg lidt igen, men jeg gider altså ikke ligge på mine tæpper – jeg vil hellere ligge ved siden af, for noget vil jeg altså bestemme selv.

Formiddag – så har jeg lige gået “runden” og mødt Kiwi (border tæve på 8 år) – syns’ nu jeg har set hende før og så leget lidt i haven.

Eftermiddagen har indtil nu budt på en tur på banerne igen men ingen legekammerater bortset fra de der græsmaskiner som jeg ikke må lege med – det var ellers en sjov mand der kørte den ene.
På vej hjem så jeg på nogen der spillede bold og mødte en flok børn på vej til svømmehallen – øj hvor de larmer og klapper mig alle steder så jeg blev helt rundforvirret – så forvirret at jeg var nød til at lege lidt med mit tov da jeg kom hjem inden jeg skulle ind og slappe af – blev dog lige børstet lidt inden jeg fik lov til at være i fred.

Starten på aftenen har været stille og rolig med lidt leg inde og ude samt en lille gåtur efter aftensmad. Lige nu venter jeg på min aftentur efterfulgt af lidt afslapning og så er det sovetid.

Dagens kommandoer : Zero (mit navn tror jeg nok), værs’go, plads, sit, højre og venstre … jeg fatter dem ikke og klarer mig fint uden smiley
Træning : Hverdags rutiner og tidspunkter