Godmorgen – tror jeg nok – en lidt forvirret morgen …
Men stod op, var ude og gå, fik morgenmad og en tur i haven. Tumlet lidt rundt og leget og så været ude og gå en lille tur igen …

Eftermiddag – lettere leg inden for, frokost og så ud at gå en tur – kom forbi banerne igen. Fandt en brugt lege-tygge-pind men den må blevet glemt at en større hund. Og så kom der lige 2 golden retrievere forbi men de gik hurtigt videre men så var det jeg fandt en brugt fodbold – tror at den var blevet klippet over men pyt den var god alligevel. Jeg lod pind og bold bliver på banerne så en anden også kan lege med dem.

Aften – Ude og gå en lille tur efter hele min familie var samlet – har fået aftensmad samlet lidt ekstra energi og så været ude og lege tagfat og gemmeleg. Det der gemmeleg er lidt farligt når det er mørkt man blir’ jo næsten forskrækket en gang i mellem.
Derefter lidt afslapning inden aftenturen hvorefter det er hygge og sengetid.

Dagens kommandoer : Zero, plads, sit (stå, værs’go, højre og venstre) … og så bir’ jeg rost når jeg reagerer på mit navn og endnu mere når jeg kommer tilbage …

Træning : Hverdags rutiner og tidspunkter – indkald (navn)