Godmorgen,
Stod op 05:20 og skulle ud … fik morgenmad og kom lige ud i haven igen. Har slappet lidt af og så været ude og gå morgentur – mødt en dansk svensk gårdhund og nogle som stod og ventede på bussen. Så legede vi tagfat i haven og nu er jeg gået ind for at sove lidt.

Middag – ud og tis, frokost og så middags gåtur – ej altså det regner meget så blir’ jeg da våd igen. Banerne i regnvejr er ikke så sjovt men vi gik forbi kirken og der var en pensionistgudtsjeneste lige sluttet – mange mennekser og så hilste jeg også på præsten (Peter) – sjovt tøj så jeg bed lige lidt hans store frakke (præstekjole) – det var ok for han blev ikke sur og jeg gik også lige lidt ind i kirken – øj der er stort og lyder sjovt når man siger vif (vov).
Og så hjem i varmen og tørvejr – jeg tørrede mig selv i dag (med lidt hjælp).

Aften – ude og gå en lille tur, aftensmad og så fangeleg i haven hvor tingene blæser rundt men det regner da heldigvis ikke. Så har jeg slappet lidt af og ved godt at jeg skal ud og gå aftentur inden det er sengetid.

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit (stå, værs’go, højre og venstre)
– Træning : Hverdags rutiner og tidspunkter – indkald (navn) som nu virker lidt.