Godmorgen …
Stod op kl. 5:50 og gik en tur i haven, så fik jeg lidt morgenmad og var ude at gå en lille tur bagefter (runden) efterfulgt af lidt stille leg og hygge indenfor.
I dag har de byttet lidt rundt på den som stod op først og i den kommende tid vil der også været byttet rundt på den som har hundevagten om dagen.
Det betyder nok også at der ikke vil blive lavet opdateringer her i løbet af dagen men først vil blive opdateret om aftenen.

Middag – En tur i haven, frokost og så en lidt ændret gåtur da vi skulle til postkassen med julekort. Turen gik lidt galt allerede fra starten for jeg ville efter nogle folk som var ude og gå søndagstur – vi fangede dem lige før postkassen men så var det altså at vi blev fanget af Eddie og hans bror som lige skulle hilse på mig og mens vi hilste kom der en anden (golden retriever) forbi og så lige en cocker spaniel – øj det det var sjovt – menvi måtte altså ikke lige løbe og lege – øv. Nå men vi kom til postkassen og gik så lige turen med stien men omvendt af det som vist er normalt…
Men da vi kom hen til Alhambra Park (fritidshjem) så kunne jeg altså godt huske vejen hen til banerne – og der VILLE jeg altså hen.
Der var ingen da jeg kom derhen men så kom der en labrador som hellere ville lege bold og så var det at Sally kom (golden retriever på 9 mdr.) og hun gad altså godt at lege – meget – så meget at jeg vist blev lidt snavset men pyt jeg er da ligeglad for det kan vel børstes af igen evt. med lidt vand og sæbe.

Aften – syntes altså mine benbasser er lidt trætte meeen var da lige en tur i haven – troede jeg, men niks – jeg skulle ud at gå … helt ærligt – gider altså ikke – kun lige hen og rundt om hjørnet. Aftensmad ok – det gider jeg altså godt for der kan man stå stille – og så lige ud i haven et par gange og så en lille lur.
Mangler dog lige min aftengåtur men nu får vi se om jeg gider – ZZzzzZzZZzzzzz …

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit (stå, værs’go, højre og venstre)
– Træning : Weekend rutiner og tidspunkter – indkald (navn) – sit (jeps det ka’ jeg da godt)