Og så blev det søndag og vi er tæt på juleaften …
Stod op lidt før 6:30 – det er jo søndag og jeg har ikke lige noget jeg skal nå i dag bortset fra en tur i haven, morgenmad og en gåtur …

Lidt overmiddag var jeg så lige en smut i Dragør og gå en tur, men føj der var mange mennesker at hilse på …
Og så har jeg fået en adventsgave og pakkede den selv op- godt papir og sød pingvin.

Afensmad og så en gåtur i regnvjr – igen – så ingen leg i haven for det regnede for meget. Til gengæld forsøgte jeg mig så med lidt tagfat indenfor – det gik oss’ meget godt til at starte med, men blev altså lidt besærligt med møbler og den slags irriterende ting, som står i vejen når man løber hurtigt – og jeg ka’ altså løbe meget hurtigt og hoppe højt smiley

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit (værs’go, stå, højre og venstre)
– Træning : indkald (navn) – sit – plads