I dag er det juleaften – så glædelig jul til alle … (juletræet er fortsat mit).
Ellers har jeg været oppe til normal tid, været ude, fået morgenmad, været mere ude og så gået en tur.
Og så var det jeg lige gik en tur mere – over på banerne for at se om der var lidt at se på – det var der – mange vovser – øj det var sjovt – efter jeg lige havde fundet ud af det der med mange vovser, som løb frit rundt over det hele.

Hmm – troede lige jeg skulle slappe lidt af og snuppe en halv time på øjet, da det ringede på døren – surprise …
Moar – mor – mor … hun stod jo lige der ved døren … jubbiiee – og hun havde min rigtige mor med og 2 af mine 4 søstre – tagfat i haven – i regnvej – tjuhej hvor det var sjovt – nåe ja oss’ lige noget tagfat indenfor, men vi væltede ikke noget – heller ikke juletræet.
Men nu er jeg altså lige lidt træt og la’ mig så vær’ i fred …

Underlig aften – gæster igen, mad og drikke, gåtur, mere mad (dog ikke til mig), ude i haven, bed lidt i nogle af gæsterne men det var vist ikke helt ok, legede men fik ikke lov til at gå rundt om juletræet (men det er altså mit spisetræ), fik julegaver (fik jeg oss’ af min mor tidligere i dag), mere gåtur – nu her lidt over midnat er jeg godt nok træt og glad for her er blevet stille igen – det var en lidt anstrengende dag …

G’nat og tak for i dag ZZzzzZzzz

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit (værs’go, stå, højre og venstre)
– Træning : indkald (navn) – sit – plads