Godmorgen – nu er det 2. juledag
Oge jeg var oppe ved 6-tiden, var ude, fik morgenmad og så ude og gå en lille tur i det kolde vejr – øj det er blevet koldt og glat – tror at det er -7 grader her til morgen …

Var en tur på banerne og mødte alle de sædvanlige vovser derovre – sår’n 8 – 12 stykker – det er faktisk vældigt sjovt, at få lov til at løbes rundt og lege med alle de andre, selvom jeg normalt er den mindste, altså bortset fra Rita (basset hound på 1 år) vi er lige høje, men hun er tungere end mig og kan godt nok sige vov … meget VOV.
Men jeg blev afbrudt fordi min ledsager pludselig opdagede, at han manglede sin pung. Så jeg måtte i snor, og gå og lede hele den vej vi lige havde gået. Og jeg måtte også gå min morgentur en gang til – suk.
Og ved i hvad – vi fandt ikke pungen selvom vi gik og ledte.

Pungen blev fundet i soveværelset, hvor tøjet havde ligget i nat smiley

Eftermidagen blev brugt på lidt julefrokost ude i byen og jeg valgte at opføre mig eksemplarisk og blev rost rigtig meget – men det er nu rart at være hjemme i kendte omgivelser …

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit (værs’go, stå, højre og venstre)
– Træning : indkald (navn) – sit – plads – stå
– Dagens ups : tabt tegnebog