Årets sidste dag – åh gud – fyrværkeri …
Stået op til normal tid, ude, morgenmad, gåtur.
Jeg så en del fyrværkeri i går aftes og jeg er egentligt lidt lige glad bortset fra når det siger bum lige over mit hoved, for så bliver jeg altså forskrækket – så hold da li’ op med det.

Nytårstur hvad det så end er for noget – det gider jeg da godt nok ikke for man bliver jo møgbeskidt og mægtig snavset … og skal i bad bagefter – suk.
Nå men var en tur ved “Fritløbsområdet ved Amager Fælled (Ugandavej)” sammen med mine søstre Amanda og Martha samt min mor og deres “voksne”. Det er godt nok underligt at det der grønne græs kunne gøre os så snavsede som vi blev … Et lidt kedeligt sted for man kunne ikke løbe frit omkring selvom stedet faktisk er et fritløbsområde og de store vovser løb frit – tror at vi skal prøve et andet sted næste gang for det dersens badecirkus bagefter gider jeg altså ikke …

Var ude og gå tur ved 23-tiden og det der fyrværkeri gider jeg altså ikke være bange for så jeg skulle ud og gå … havde også lidt brug for en gang tagfat i haven da jeg kom tilbage.
Var også ude og gå nattur kl. 01.30 for der var jo ikke så meget fyrværkeri og jeg havde lige brug for lidt luft inden jeg skulle i seng …

Så godt nytår til alle – nu går jeg i seng … og zover smiley

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, værs’go, stå, højre og venstre, dæk, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk