Nytårsdag …
Her er godt nok stille – meget stille – også udenfor …
Forsøgte med at stå op ved 6 tiden men uden helt lykkedes – følte det lidt som om jeg havde tømmermænd og skulle kaste op – føj for en urolig nat (havde vist spist et eller andet jeg ik’ sku’ ha’ spist). Var først oppe ved 7.30 tiden.

Dagens første gåtur blev lidt en udfordring for der ligger meget spændende ting alle steder og da jeg var lidt småsulten skulle jeg da se om de kunne spises – øj det var vist ikke populært.

Nå men jeg tog mig lidt sammen og var lige en tur forbi banerne, men der var ingen så jeg gik videre mod parken (Englands parken), hvor jeg mødte en anden lille vovse på 11 uger. Jeg gik lidt videre og så mødte jeg Kenzo hjemme fra vejen – det er altid rart at møde Kenzo for han er så rar smiley Nåe jov – fik da lige tigget et par godbidder …

Aftentur i lettere regnvejr er lidt øv men pyt man blir’ jo kun våd og det kan da tørre igen med lidt hjælp når jeg er hjemme igen.

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, værs’go, stå, højre og venstre, dæk, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk
– Dagens ups : tekniske driftproblemer for min blog som blev løst lidt senere.