Gosh – så er det hverdag …
Og jeg står bare op som normalt, smutter en tur i haven, får lidt morgemad og kort efter er jeg ude og gå morgentur.
I dag hilste jeg på en vvs-mand, men jeg måtte ikke hjælpe ham med fjernvarmedimsen – lidt øv for det så altså spændende ud … men jeg fik et tyggeben som jeg kunne gumle på samtidigt med jeg holdt lidt øje med ham vvs-manden.

Eftermiddagen har budt på godbidder (tørfoder) spredt ud på gulvet, en gåtur og lidt leg – lidt senere aftensmad og aftengåtur. Lige nu mangler jeg bare min sidste gåtur inden jeg skal i seng for natten.
Nåe jov min godnatmad – altså det sir’ jeg bare – sjusket servering igen … Den lå spredt ud over hele gulvet, så jeg selv måtte rende rundt lede efter den og det er da sjusk for jeg kunne da spise den meget hurtigere, hvis den blev serveret ordentligt.
Blev også lige pelset (børstet og kæmmet) inden det blev godnat – og det kalder de hygge – hhmmrrff

Prøvede også en udstillingsline i dag det er da noget skidtværk at ha’på – den sidder jo helt forkert og strammer om halsen når man går – adr…

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, værs’go, stå, højre og venstre, dæk, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk (Ringtræning)