Hverdag – har altså lidt bøvl med at finde ud af hvad det betyder…
Oppe til normal tid og lavet det jeg plejer – dog skulle jeg være lidt alene i formiddag og har vist klaret det nogenlunde fornuftig.

Så skulle jeg ha’ været til dyrlægen i eftermiddags, men dyrlægen var blevet syg, så min tid blev aflyst – jeg har dog fået en ny tid på fredag, men ved ikke helt om jeg skal glæde mig eller hva’ jeg skal.

Nå men hverdage er lidt rutinepræget, så der er ikke så meget at skrive om eller tage billeder af, så jeg overvejer at ændre mit lille daglige indlæg til en gang om ugen eller når der sker noget nyt …

Nåe jov forresten – det der pjat med 2 måltider om dagen og guffer på gulvet – det holder ikke … Jeg har brug for noget at spise morgen, eftermiddag og aften så nu får jeg mad 3 gange om dagen igen. Og nu hvor mine søstre er lidt tungere end mig så får jeg også lidt mere mad selvom mad skemaet siger 340 gr.

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, værs’go, stå, højre og venstre, dæk, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk (Ringtræning)