Fredag og næsten weekend …

Dyrlæge og vaccinationer, pas og kontrol – det er ok at blive undersøgt og hevet i – selv vaccinationer er ok. Fik noget lækkert postej som smagte rígtigt godt – fik endda lidt ekstra fordi jeg opføte mig rigtigt pænt.
Jeg fik mit eget pas efter de nye regler og fik kontrolleret min chip sad rigtigt og virkede.
Vægt og alting var rigtig fint … Borset fra at der var noget med en sten, som stadig ikke var faldet på plads – har ellers spist et par stykker for noget tid siden, så jeg ved ikke helt hvad det betyder.
Har allerede min næste dyrlægetid om en måned hvor min ene vaccination skal boostes.

Forresten det med passet var lidt sjovt for de skulle skrive farven på min pels og den er jo ikke som der står i min stambog – der står blågrå/hvid – lige nu er den sort og hvid, men det er jo min hvalpepels, som har den farve. Den sorte skifter til blågrå når jeg bliver ældre, men det vidste dyrlægens sekretær ikke – det ved de så nu smiley

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, værs’go, stå, højre og venstre, dæk, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk