Søndag – er fortsat lidt mærket af mine vaccinationer i fredags …

I dag er jeg blevet tilmeldt hvalpetræning i Ørestaden, men jeg ved ikke rigtig om det er noget jeg vil glæde mig til. Hvis det minder bare lidt om det der ringtræning, så tror jeg altå ikke, at jeg gider det – den der udtillingsline er jo lige ved at kvæle mig og føles helt forkert.
Men hvis det er lige som når jeg er ude og gå tur, så tror jeg godt jeg gider for, der skal man bare sætte sig ned når der blir’ sagt “plads” og så får man en go’bi’ … Har prøvet at sætte mig flere gange når vi ska’ over en vej, men man får altså kun én go’bi’ så det dur ik’.

Sit, dæk og slip kan jeg altså godt finde ud af og som regel gider jeg også godt komme når der blir’ kaldt på mig – altså bortset fra de gange, hvor jeg lige er optaget af noget meget spændende.

Vejret har været næsten lige så dumt som i går, så jeg droppede at gå over på banerne, men gik en lidt længere tur i stedet for.
Ellers har det bare været en stille og rolig dag smiley

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk -vise tænder – ringtræning (suk).