Mandag og en ny uge begynder …
Her til morgen er hvedags rutinerne blevet fulgt og jeg fik love til at have en stille morgen, hvor alting har fungeret som det skulle -helt som det skulle være …
Var alene nogle timer uden at lave ulykker smiley

Til gengæld lavede jeg så rod i aften rutinerne, og skulle ud på underlige tidspunkter, lavede om på rækkefølgen af tingene, som de skulle have været. Sluttede af med ville ud og når jeg var ude ville jeg ind men altså kun for at ville ud igen … Fik en ekstra aftengåtur for at få brugt lidt energi var der nogen som troede – fnis … Men jeg syntes nu at vi skulle lege tagfat i haven da vi kom tilbage og der var da ingen som kunne fange mig – øvbøv, Men ok jeg blev træt til sidst, selvom jeg havde en del bøvl med at falde til ro – tror at jeg kom ud mindst 7 gange inden jeg gik i stå.
Godt man kun er en hundehvalp så man ikke bliver skældt ud når man er lidt umulig …

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk
– Dagens ups : Gad ikke lige træning eller noget som ligner i her til aften smiley