Endnu en hverdag er gået …
Det går forrygende morgen, fomiddag og eftermiddag, men når man så har opført sig pænt hele dagen, så behøver man jo ikke lige at fortsætte, når det er blevet aften og man har været ude på sin sin aftentur.
Jeg har fundet på mit eget lille cirkus, som består af jeg skal ud mindst 3-4 gange lige efter hinanden – uanset om det regner eller sner. Og når jeg så er blevet lukket ud for at tis, så er det at jeg lader som om jeg ikke kan finde ud af at komme ind igen (det kan jeg godt, men jeg gider bare ikke) for så skal der leges tagfat – og jeg er rigtig god for der er ingen der kan fange mig, og jeg bestemmer selv, hvornår jeg gider at gå ind igen …

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk