Søndag og sove længe dag … gad først at stå op ved 7.30 tiden – efter jeg havde vækket nogen flere som kunne stå op sammen med mig … skal jo ud og bagefter ha’ noget morgenmad.
Var en tur på banerne og hilse på de forskellige vovser, men var så smask uheldig, at jeg også skulle træne lidt lydighed samtidigt – det er godt nok mægtig svært når alle de andre bare løber rundt og leger, men det værste er, at der var et par stykker, som ville ha’ mine go’bidder når jeg skulle belønnes … men så begyndte de at træne sammen med mig, for at få flere go’biddder. Det så vist sjovt ud ud – en “træner” og 4-5 hunde som alle ku’ sit, dæk og lidt plads …på samme tid.
De andre vovseejere hyggede sig vist rigtigt meget og sagde, at det så godt ud – men jeg var altså mest dygtig – syn’s jeg smiley

– Dagens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – slip – stå – dæk
– Dagens øv’er : Ringtræning … suk …