Endnu en uge er gået …
… en stille uge uden de store begivenheder, bortset fra en enkelt dag midt i ugen, hvor jeg var i byen.

En hverdag består af jeg står op, går ud og ser lidt på græsplænen, spiser morgenmad, går en tur i haven, slapper lidt af og så går jeg en længere morgentur.
Når jeg kommer hjem efter morgenturen, er der normalt gemt nogle godbidder rundt omkring, som jeg så skal finde.
Så har jeg lidt tid for mig selv, inden der igen er selskab. Men for det meste er det ikke ret længe – faktisk kun nogle få timer. Enten er der nogen, som har studiedag, møder sent, kommer tidligt hjem, arbejder hjemme eller endnu værre har fridag.

Eftermiddagen består af noget eftermiddagsmad og en gåtur inden alle er hjemme igen. Så hygger og leger vi og de andre spiser aftensmad, mens jeg må vente til lidt senere.
Så er jeg ude og gå tur igen, men denne tur byder normalt på lidt forskellige udfordringer, hvor jeg skal gøre forskellige ting.
Hjemme igen og kan slappe lidt af – så får jeg ordnet lidt pels og den slags og hvad vi ellers kan finde på, inden jeg får min aftensmad.
Og så skal jeg ud på min sidste gåtur, og den byder normalt på andre udfordringer og opgaver, som jeg skal løse inden jeg kommer hjem igen.
Ind i mellem leger vi lidt i haven, men det kommer lidt an på vejret, for det er jo ikke den bedste årstid – det er både koldt, vådt og mørkt.

Weekenden ser noget anderledes ud, så det vil jeg fortælle om en anden gang…

– Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote
– Ugens jubii : Halsbånd og line – intet problem
– Ugens øv : Ringtræning i udstillingsline – arghhhh