Ugen der gik …

… var ikke så sjov for jeg har været tvunget til at lave ringtræning i tide og utide – mest utide syntes jeg.

Fredag var jeg lige en smut forbi dyrlægen (Trine fra Kongelundens Dyreklinik) for at få min sidste vaccination i denne omgang – og så skal jeg vist til kontrol lidt før jeg blir’ 9 mdr.
Og så har jeg da allerede tabt et par af mine mælketænder … smiley

Og så var jeg hjemme hos min mor og søster for vi skulle følges til udstilling i Frederecia. Så jeg er blevet vasket, føntørret, fået klippet negle, ordnet pels i ørene, rettet mine poter og alle de ting man nu skal når man skal udstilles sammen med andre vovser …
Og jeg blev den bedste baby han selvom de 2 andre er næsten 2 måneder ældre end mig – til gengæld så blev deres søster den allerbedste OES-baby for hun var altså lidt bedre end mig – tillykke til Zalza (og hendes “mor” Anette Englykke).

DKK – Fredericia 7 februar 2015 … Mig : Bedste han-baby (Old English Sheepdog) og så alle de andre (Old English Sheepdog resultater fra DKK) :

Har ikke haft tid til at få taget billeder i ugen der gik – bortset fra et enkelt eller to :

Havde forresten lidt bøvl med en hår-elastik søndag aften – det føles helt forkert med sådan en dims i håret … og jeg går altså ikke udenfor med sådan en i håret – heller ikke selvom det var mørkt udenfor.

– Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring
– Træning : indkald (navn) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote
– Lørdagens jubiiee : Udstillingslinen blev væk (slap dog ikke for at blive udstillet)
– Lørdagens øv’er : Der var flere udstillingsliner med på turen