… Ugen der gik og hvalpetræning igen …

Nåe jov – er da næsten helt tandløs i øjeblikket, fortænderne er faldet ud for lidt tid siden og derefter flere af mine kindtænder. Så spillede jeg lidt fodbold med hende der ”studenterhjælpen” men det er hun dæleme ikke god til, for det kostede en hjørnetand og noget blod. Og den anden hjørnetand i undermunden rokker, så den falder nok også snart ud ….

Var også en tur ude og hilse på der hvor min far (Tino) bor, for hans ejer (Torben og Dortemarie) kan et eller andet hundemassage – det føles helt vildt godt og så er han smadder sød, rar og siger sjove lyde.

Ellers har jeg været til hvalpetræning igen og syntes jeg er rigtig god til det – faktisk er der flere af øvelserne, hvor jeg er nået meget længere end de andre på holdet. Derfor er vi begyndt at bruge nogle af de ting, som man faktisk først lærer på de næste hold.
Men der er jo også et enkelt øvelse eller to, som jeg ikke helt forstår meningen med – fx det der med, at der bliver kaldt på mig, når jeg lige løber rundt og leger med en af de andre – det forstår jeg ikke helt, hvad skal betyde, for det er da helt klart sjovere at løbe rundt og lege … og så må de andre da bare vente til jeg har tid til at se hvad de vil …

– Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
– Træning : indkald (“navn” kom) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote – bliv – slip
– Ugen øj da – der ikke mange mælketænder tilbage …