En travl uge …
Sidste gang til hvalpetræning og så lige DKK’s dobbeltudstilling i Roskilde …

Dag 1 : Mig bedste hanhvalp og søster Amanda blev bedste hunhvalp – og så lige det værste søster Amanda vandt bedste hvalp over mig – i morgen bider jeg hende i øret lige før hun skal ind i ringen …

Dag 2 : En gentagelse af dagen i går smiley

Mig bedste hanhvalp igen og søster Amanda igen bedste hunhvalp – og igen blev jeg slået lige på målstregen af søster som blev aller bedsteste hvalp … Fik altså aldrig mulighed for at bide hende i øret inden hun skulle ind i ringen …

Tak til min opdrættermor, Dorthe Madsen, for hjælpen med pelsen, fod-dippedutter mv.
Og tak til Anette Englykke for at handle mig lidt lørdag og Henriette Trimarchi for at handle mig lidt om søndagen – egentligt var det min opdrættermor som handlede mig men vi havde jo ikke forudset at jeg skulle i ringen samtidigt med min søster smiley

Weekenden sluttede af med regn (sidste billede) …

Alle billeder : Roskilde dag 1 og Roskilde dag 2

– Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
– Træning : indkald (“navn” kom) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote – bliv – slip – “High five”