… og så blev det sommer og varmt … meget varmt …
Det betyder også at det er ferietid og flere af vennerne fra banerne er på sommerferie tror jeg for vi var ikke så mange i dag … eller også var de blevet hjemme på grund af varmen.

Ellers er det forresten idag jeg officielt skifter til juniorklassen i forhold til at være på udstilling – for lige netop i dag blev jeg for gammel til at måtte være i hvalpeklassen længere – jeg er nemlig præcis 9 måneder i dag smiley

Så rigtig stort tilykke til mig og mine søstre og vi må jo være rigtig søde med det gode vejr vi har i dag – også selvom jeg syntes det er lige lovligt varmt men med lidt hjælp til at finde et koldt sted at ligge og noget koldt at drikke så går det jo nok smiley

Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
– Træning : indkald (“navn” kom) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote – bliv – slip – “High five” – “zig zag” – “sit pænt” – “rul rundt”