Hmmrrff …
Sur er vist det rette ord … smiley

Fik en blød pakke i dag – troede det var et tøjdyr …
Det var det så ikke – dvs. det var altså tøj men jeg skulle være dyret – ved ikke lige hvad nogen har tænkt sig og jeg var altså gået min vej, hvis jeg havde vist hvad der var i pakken – regntøj og futter til udstillingsbrug samt noget varmt tøj til når det er koldt udenfor …

Det varme tøj er lidt ok for det føles rart men rentøj og futter – glem det … jeg glad for det varer lidt inden jeg skal forbi en udstilling igen … bare de ikke finder på at det også kan bruges i hverdagen …

Tak Dorthe – hhmmrrff smiley

Søndagens hit på banerne i følge Zero : et stk. Old English Bulldog på 15 uger som skulle “vogtes” og beskyttes mod de andre vovser smiley

Søndagens flop : 1½ time på græs – med børster, kamme, saks, negleklipper mv.

Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
Træning : indkald (“navn” kom) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote – bliv – slip – “High five” – “zig zag” – “sit pænt” – “rul rundt”