WM i bueskydning er sikkert populært – bare ikke hos os vovser som plejer at løbe frit rundt og lege på banerne hver weekend …
Jeg forsøgte at komme ind ved alle indgangene men de har sat hegn op så det kan man altså ikke, så vi gik bare hele vejen rundt om banerne i stedet for – det var ikke særlig sjovt smiley Mødte flere af vennerne på vejen rundt og de var lige så sure som mig …

Var i øvrigt i sommerhuset hele lørdagen men vejret kunne da godt ha’ være bedre. Der er en dejlig stor græsplæne man kan løbe rundt på og stranden er lige ved siden af – men der var vi ikke henne på grund af vejeret.

Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
Træning : indkald (“navn” kom) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote – bliv – slip – “High five” – “zig zag” – “sit pænt” – “rul rundt