Og det blev så den weekend hvor dem som legede indianere (WM i bueskudning) ovre på banerne pakkede det sidste sammen i dag (lørdag) – jeg checkede det lige her i eftermiddags og så de næsten var færdige med at pakke sammen.
Så måske vennerne kommer der over søndag morgen så vi igen kan hygge os lidt med at løbe rundt og lege – det håber jeg …

I dag fik jeg forresten stukket snuden lidt for tæt på en stor bøtte med gul murmaling – øj manner det var helt afgjort ikke populært – bare fordi man fik lidt murmaling i skægget og da jeg så ville flytte mig kom jeg for tæt på muren der lige var blevet malet – ups … godt det “bare” kunne fjernes med lidt (meget) vand smiley

Søndag morgen kl. 08:00 var jeg klar til leg på banerne og heldigvis var der lige kommet 3 venner lige før mig – vi fulgtes derover med en par colliepiger som også løber rundt og leger derovre. Og i løbet af den næste 1½ time kom der flere og flere – øj det var sjovt og nøj hvor var jeg træt da jeg kom hjem …

Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
Træning : indkald (“navn” kom) – plads – sit – dæk – stå – højre – venstre – pote – bliv – slip – “High five” – “zig zag” – “sit pænt” – “rul rundt