Lørdag morgen i regnvejr … Regn on / off hele dagen det er altså lidt øv – ikke det at man bliver våd men, mere det at der ikke er så mange ude og gå som man kan hilse på…

Vi var godt nok ikke mange på banerne i dag (lørdag) – faktisk kun 4-5 stykker men det bliver det jo ikke kedeligt af, men der er bare ikke så mange at holde styr på, så jeg skal ikke løbe lige så meget som jeg plejer … så da jeg var hjemme igen var jeg helt frisk til at jagte støvsugeren – det er dog ikke så populært men skidt – det er altså smaddersjovt smiley

Søndag morgen startede da lidt bedre end lørdagen med solskin men det udviklede sig til regnbue og regnvejr imens jeg var på banerne – jeg var dog ligeglad med regnbuen …

Ugens kommandoer : Zero, plads, sit, dæk, værs’go, stå, højre og venstre, slip, vente, pote, omkring, bliv
Træning : “High five” – Ringtræning (aarrgghh ikke igen) – løbe i trav – højre – venstre – stå