Sommerferien i år var placeret lige i højsæsonen / skolernes sommerferie, så derfor var årets opgave at undgå steder med mange mennesker. Samtidigt er Chip jo importeret fra Sverige og vi havde lovet vores svenske opdrætter Åsa Eriksson (Ragtales.se) at vi skulle mødes i Tvååker på en hundeudstilling – eneste problem var så at Chip ikke var gammel nok til at blive udstillet i Sverige (han var 10 dage for ung). Til gengæld kunne Zero jo udstilles og han manglede jo fortsat et svensk CERT.

Nå men ferien i år gik til Sverige så ingen køer på autobanen og ingen overfyldte campingpladser i Østrig, Italien eller Frankrig i år.

Faktisk var det en rigtig dovneferie hvor det eneste som var planlagt på forhånd var udstillingen i Tvååker.

Det lykkedes til gengæld så at mødes med Chips’ søster, Candy, Chip’s bror Ozzy og Chip’s far, Frankie på udstillingens anden dag – hvor Zero i øvrigt vandt sit første svenske CERT.

Og det lykkedes jo også at møde Zero’s opdrætter Dorthe Madsen (MyBeautiful.dk) om lørdagen og Zero’s Mor, Tessa, søster Amanda og ikke mindst Natasja som jo bor i Sverige. Natasja vandt sin andet svenske CERT om fredagen og var meget tæt på at blive svensk champion om lørdagen.
Zero’s halvsøster, Berta, blev endda bedste hvalp om lørdagen …

Her er et par af de bedre billeder :

..

Og her er så det sædvanlige “rod” af billeder i tilfældig rækkefølge :

Træning Chip : Sommerferie smiley
Ugens kommandoer :
Træning :
For sjov :
Ugens udfordring :

Træning Zero : sommerferie smiley
Ugens kommandoer :
Træning :
For sjov :
Ugens udfordring :