Det var så det – altså årets juleshow i Old English Sheepdog Klubben i Danmark smiley

Ragtales kind of Special – Chip : 1 Excellent CK 2.BHK CERT og KLBJCH
My Beautiful Albertino the First – Zero : 1 Excellent CK 3.BHK

Det blev en overraskende udstilling, hvor vi egentligt bare deltog fordi – det plejer vi og det er smadder hyggeligt at slutte et udstillingsår på den måde…

Sidste år vandt Zero sit første CERT på den udstilling og blev efterfølgende både dansk og svensk champion – så i år skulle han “bare” slutte sit udstillingsår af på en hyggelig udstilling og helt uden at behøve en god placering.

Chip havde vi egentligt ikke forventet noget af til denne udstilling da han kun er 10 måneder, men sådan blev resultatet ikke helt.
For han blev bedste juniorhan og vandt titlen “Klub Junior Champion” KLBJCH.

At Chip også blev anden bedste hanhund og Zero blev tredie bedste hanhund havde vi end ikke tænkt på kunne ske. Men det betød jo, at vi måtte ind med begge hunde samtidigt og kom til at løbe lige efter hinanden.
Heldigvis havde vi for lang tid siden haft tanken om det ville være det bedste, hvis vi begge kunne handle begge hunde og har derfor trænet med det formål.
Og så giver det os lige den fordel at vi kan skifte hund og handler lige før vi skal i ringen, hvilket betyder at vores konkurrenter ikke kan planlægge efter hvem der går i ringen. Det mest normale er jo at der kun er en som handler en hund.

Men det gjorde jo lige vores afslutning på udstillingsåret perfekt smiley

Træning Chip :
Ugens kommandoer : Chip, plads, sit, dæk, værs’go, slip, stå, højre og venstre, omkring
Træning :
For sjov :
Ugens udfordring : “at lade være med at trække i snoren” dvs. gå pænt og lade være med at springe op – specielt når vi møder andre mennesker og hunde
Og at dyr i fjernsynet godt må være der og man ikke behøver at gø af dem … smiley

Træning Zero :
Ugens kommandoer : Zero, plads, værs’go, stå, højre og venstre, omkring, bliv
Træning :
For sjov :
Ugens udfordring : ikke abe efter Chip og springe op … ?